Financieren

Je hebt interesse in een auto bij Dusseldorp Occasions, maar je wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Dan kan je kiezen uit twee handige oplossingen − namelijk Financial Lease of Private Finance. 

Dusseldorp Occasions services

Privé Financieren

Je hebt jouw ideale auto bij Dusseldorp Occasions gevonden, maar je wilt de aanschafprijs niet in één keer betalen. Denk dan eens aan financieren. Via Dusseldorp Occasions kun je financieren tegen heldere voorwaarden en een aantrekkelijk tarief. Omdat je zelf beslist over verzekering, onderhoud en reparatie houd je volledig grip op de autokosten.

Alphera Private Finance is een financiering met een vaste looptijd en rente. Je betaalt elke maand een vast bedrag en weet hierdoor precies waar je aan toe bent. Bovendien kan je tussentijds tegen vergoeding extra bedragen aflossen of het gehele bedrag in één keer inlossen. Aan het eind van de looptijd bent je 100% eigenaar van de auto.

Dusseldorp Occasions zakelijk financieren

Zakelijk Financieren

Bij Dusseldorp Occasions kan je uit twee verschillende financieringsvormen kiezen om je nieuwe aanschaf zakelijk te financieren. Met de vaste looptijd en rente van Alphera Financial Lease kies je altijd voor zekerheid. Blijft je liever flexibel? Dan past de variabele looptijd en rente van Alphera Executive Plan beter bij je. Beide financieringsvormen hebben met elkaar gemeen dat zij u de mogelijkheid bieden de vaste maandelijkse termijnen - bestaande uit een concurrerende rente en de aflossing - geheel op jouw financiële en fiscale situatie af te stemmen.