Over ons

Het kopen van een auto is het mooiste wat er is. Dat moment wanneer je verliefd wordt op jouw favoriete model, een proefrit gaat maken en ‘m uiteindelijk koopt met je eigen welverdiende geld. Hij is van jou en je werpt ‘m altijd nog een blik toe wanneer je ‘m parkeert. Het is jouw trots, jouw eigendom. Toch kan het kopen van een auto een lang proces zijn en veel onzekerheid oproepen. Koop ik wel de juiste auto? Is deze dealer wel te vertrouwen? Dit zijn allemaal vragen die ons aardig wat hoofdpijn kunnen bezorgen.  

Bij het kopen van een auto komen dan ook veel emoties om de hoek kijken en bij Dusseldorp Occasions kennen wij ze allemaal. Sterker nog, met dié emoties werken wij al ruim 60 jaar! Daarom weten wij als de beste hoe wij het proces van het kopen van een auto zo aangenaam mogelijk kunnen maken voor je, terwijl wij jou weerhouden van teleurstelling en onzekerheid. Wat je bij ons koopt ís gewoon goed.

Dusseldorp Occasions is onderdeel van Dusseldorp Automotive. Een familiebedrijf dat in 1959 is begonnen als eerste BMW dealer van Nederland en sindsdien is uitgegroeid tot één van de grootste dealers van de premium merken BMW en MINI.

Onder de naam Dusseldorp Occasions verkopen wij alle andere automerken die onze eigen klanten hebben ingeruild. Ofwel, de auto's waar geen BMW en MINI logo op zit. Hierdoor weet je zeker dat deze auto’s altijd vakkundig nagekeken worden en dus kom je niet voor nare verassingen te staan. Daarbij leveren wij alle occasions af met BOVAG garantie, zodat jij zorgeloos kunt gaan genieten van jouw nieuwe auto. 

Je vindt onze Dusseldorp Occasions in de MINI vestigingen in Hoorn en ZwolleKom langs en vind jouw droom-auto bij Dusseldorp Occasions.

Ruim 60 jaar ervaring in het premium segment
Zelf ingeruild, Zorgvuldig gecheckt, inclusief BOVAG garantie
Service bill
Zowel koop als financieren mogelijk